Hoe te testen

Mats de Jong

U kunt denken wij niet transparant zijn, maar wij zijn.

Zo is het goede nieuws wij is geen slecht merk. Het slechte nieuws is dat wij nog ver hebben alvorens wij een werkelijk groot digitaal radiomerk worden. Wij zijn niet daar nog. In menig opzicht zijn wij nog tijdens het ontdekken van, en in dat proces hebben wij risico's genomen. Wij hebben het meest minst risico's op een aantal voorzijden genomen, niet van welke niet voor advertenties moet betalen. Ik heb de laatste weken ervoor zorgend doorgebracht dat er heel wat transparantie en gelijkwaardige toegang tot informatie zijn. Hier is wat ik heb gedaan: Ik heb het nieuws gepubliceerd dat FCC de Billijkheidsdoctrine herziet. Dat is een groot verhaal en op diverse bloggen uitvoerig besproken. Maar ik heb geen kans om in dat deel van het verhaal gehad tot nu toe te worden.

Wij blijven regelmatige updates over onze vooruitgang, evenals de nieuwe toevoegingen aan ons team publiceren.

Aangezien u kunt opgemerkt hebben, is ons huidig proces ontwikkeld over jaren, maar tegelijkertijd is het vrij nieuw aan de gemeenschap. Wij hebben geen bepaalde reeks regels betreffende wie kan becommentariëren, wie niet kunnen, of wie geen blog over digitale radio's kunnen hebben. Als u wilt toetreden, bent u meer dan welkom. Maar alvorens wij in de details krijgen, willen wij een paar dingen uit de manier krijgen.

Wij willen beklemtonen dat wij geëngageerd zijn aan het publiceren van regelmatige updates en nieuwe artikelen over onze laboratorium en laboratoriumproducten, evenals ons onderzoek. Als u in ons werk geinteresseerd bent, kunt u onze artikelen online lezen of de blog (klik hierboven de verbinding) lezen. U bent welkom om commentaren hier, evenals om het even welke vragen of zorgen te posten u kunt hebben.

Zo zullen wij u wat u vertellen nodig hebt om, u een gemakkelijke gids te kennen en te geven om de perfecte reeks te kopen. In deze gids, zullen wij verklaren hoe de digitale radio's, werken hoe te om beste voor u, wat te vinden om van hen te verwachten. Als u een vraag over bepaalde radio of een ander deel van deze gids hebt, dan te verlaten gelieve een commentaar. En, aangezien wij deze gids periodiek zullen bijwerken, zou u kunnen vinden dat u iets hebt gemist. Wij zullen proberen om eender welke informatie te omvatten u kunt verstrekken. Weet in de commentaren wat u tot dusver vond. Als u hulp met om het even welk aspect van deze gids, nodig hebt of meer informatie nodig hebt, zullen wij gelukkig zijn om eender welke vragen te beantwoorden u zou kunnen hebben.

Deze gids behandelt alles over digitale radio's van de fabrikant aan het werkende milieu. Deze gids wordt gericht op die van u die enkel met digitale radio's begonnen worden.

Eerst, concentreren wij ons op de belangrijkste bril van onze recentste modellen, maar ons spoedig zullen wij concentreren op eigenschappen zoals het aantal van digitale kanalen, het antennetype (en aanwinst), de digitale ontvangstwijze, en meer. Zo, stemde het verblijf voor een speciaal rapport dat zich op de details van de testmethodes en methodes zal concentreren die ons digitaal testlaboratorium gebruikt om onze digitale radiomodellen en prestaties te meten.

Een paar snelle feiten over digitaal:

Digitale radio radiogolvenreis rond de wereld veel sneller dan kunnen zij worden ontvangen. Daarom is het belangrijk om te weten dat als u dezelfde radio en zelfde antenne in verschillende landen gebruikt, de resultaten lichtjes verschillend zullen zijn. Als u met een digitale radio rond de wereld reist, wen niet aan het feit dat het signaal soms zwakker is dan het signaal in uw land. In de V.S., bijvoorbeeld, kan de signaalsterkte zijn zo veel zoals 15dB lager dan in uw land.

Te vaak worden de mensen uitgesteld door deze praktijk, die één van de belangrijkste redenen is waarom de radioindustrie nog in de jaren '90 geplakt voelt toen de digitale technologieën nog in hun kleutertijd waren. Het nam decennia om aan het punt te krijgen waar de mensen zich zelfs konden veroorloven om een analoge radio te kopen. Wij moeten hier dat veranderen door ervoor te zorgen u prijzen, eigenschappen en prestaties, allen zonder de behoefte kunt vergelijken om de naam van een bedrijf achter de uitrusting of de naam van het merk te kennen. U kunt het doen vandaag online gebruikend de onderzoeksbar op de linkerzijde, of op één van onze handige nieuwe onderzoekshulpmiddelen. Het is super en gemakkelijk snel, en u kunt ons op sociale media en via e-mail ook vinden. Enkel als uw andere digitale radiooverzichten, hebben wij ook ervoor gezorgd onze radiooverzichten zo nauwkeurig mogelijk zijn.