Welk land produceert digitale radio's van de hoogste kwaliteit?

Mats de Jong

Nederland, de V.S. en Duitsland. Maar ik zou u enkele andere landen willen tonen producerend de beste kwaliteitsradio die ik ooit heb bezeten! Dit zijn mijn twee digitale radio's die in verschillende landen zijn: Een digitaal-Nova en ESM. Allebei worden gemaakt in een fabriek in Nederland. Im Unterschied zu Antennekabel Verlengen ist es aus diesem Grund deutlich angemessener. Ik weet dat in sommige landen, u deze radio's kunt kopen voor een minder dan euro per maand en dan de rest van het jaar in het land besteden waar het werd gemaakt. Maar dat is niet hoe het in Nederland werkt. De ESM (digitaal-systeem-Modelleert) radio is de hoogste kwaliteitsradio in Nederland, en ik kocht het op zeer van dezelfde dag dat ik de radio door mijn vriend Jeroen van der Vliet werd gegeven, die helemaal opnieuw de digitale radio met een speciale uitrusting maakte. Het is werkelijk een verbazende radio. Ik denk dat er weinig elektronische radio's zijn die u gevoel kunnen maken goed over het gebruiken van hen en evenals Jeroen. Toen ik deze radio kreeg en ik het binnen stopte, het gehele die scherm is begonnen om het dit zwarte scherm te tonen waar het signaal uit kwam. En toen kwam dit scherm in wit terug met een weinig zwarte achtergrond. En toen, volledig zette ik de radio uit en de hele tijd toonde het enkel het witte scherm. Het was werkelijk frustrerend omdat er het dit vreemde zwarte scherm was. Ik wilde Jeroen vragen waarom hij dat deed maar hij was niet werkelijk geinteresseerd in het beantwoorden van me. En na 2 dagen van het gebruiken van deze radio en het gebruiken van het voor een maand of twee, was het volledig gebroken. En toen realiseerde ik dat het eerste probleem is dat de digitale audio-uitvoer niet werkt omdat het een digitale interface is. Bijvoorbeeld, stopte ik deze digitale audio-interface in mijn computer en het speelde enkel een opname. Dies kann sehr wohl imposant sein, im Vergleich mit Drone No Fly Zone Nederland De audio-uitvoer werkte niet ook niet omdat het correct geen opstelling was. En het was zo frustrerend omdat op dat ogenblik, ik probeerde om hetzelfde ding op mijn andere digitale radio's zoals G2, G3, en mijn B2 te doen. En ik probeerde alle verschillende manieren om het probleem te bevestigen maar geen van hen werkte. Dan had ik dit idee dat als ik mijn laptop als virtuele microfoon en deze radio kan gebruiken als computerspreker, dan het als digitale audio-interface zou moeten werken. Sehen Sie sich auch einen digitale radio vergelijk Erfahrungsbericht an. En het.